Din 20 mai 2019 Marfin Bank a devenit
VISTA BANK.

Vista Bank este prezentă pe piața bancară din România începând cu anul 1998, fiind cunoscută anterior sub numele de Marfin Bank. Prin rețeaua de 31 de sucursale ne adresăm clienților persoane juridice medii și mari, precum și clienților persoane fizice cu venituri peste medie și ridicate, cu o ofertă atractivă de produse financiare moderne și adaptate nevoilor fiecărui client.

În iulie 2018, banca a fost preluată de un nou acționar, unul dintre cele mai mari conglomerate industriale din sud-estul Europei. Această nouă perioadă a venit cu transformări importante pentru bancă, în beneficiul clienților și angajaților noștri. Un punct esențial a fost realizarea unei majorări de capital în valoare de 40 de milioane de euro, o dovadă a încrederii noului acționar în potențialul pieței românești. Suntem hotărâți să jucăm un rol important aici, în România, într-o manieră durabilă și pe termen lung, grație puterii financiare a noului acționar. După recenta majorare de capital, instituția noastră a ajuns una dintre cele mai bine capitalizate bănci din sistemul bancar românesc.

Totodată, banca a cunoscut o consolidare solidă la nivel de business, management și strategie. Am lansat o nouă generație de produse și servicii pentru a aduce mai mult confort clienților noștri. Și suntem hotărâți să continuăm să ne îmbunătățim oferta.

Din 20 mai 2019, în urma unui amplu proces de rebranding, numele nostru este Vista Bank. Suntem pe deplin dedicați principiilor noastre de a oferi servicii personalizate de calitate superioară și soluții financiare cu valoare adăugată clienților noștri, companii și persoane fizice.

Am nevoie de un cont curent.
MAI MULTE
Îmi doresc o casă.
MAI MULTE
Afacerea mea are nevoie de finanțare.
MAI MULTE
Vreau să economisesc.
MAI MULTE
Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger