Din 20 mai 2019 Marfin Bank a devenit
VISTA BANK.

Marfin Bank este prezentă pe piața bancară din România începând cu anul 1998 și oferă clienților săi o gamă largă de servicii financiare. Prin rețeaua de 30 de sucursale se adresează clienților persoane juridice medii și mari, precum și clienților persoane fizice cu venituri peste medie și ridicate, cu o ofertă de produse financiare moderne și adaptate nevoilor fiecărui client.

Prin preluarea în iulie 2018 de către un nou acționar puternic, unul dintre cele mai mari conglomerate industriale din sud-estul Europei, banca a cunoscut o importantă consolidare la nivel de business, management și strategie.

Piatra de temelie a acestei noi perioade a fost realizarea unei majorări de capital în valoare de 30 de milioane de euro, o dovadă a încrederii noastre în potențialul pieței românești. Suntem hotărâți să jucăm un rol crucial aici, în România, într-o manieră durabilă și pe termen lung, grație puterii financiare a noului nostru acționar. După recenta majorare de capital, instituția noastră a ajuns una dintre cele mai bine capitalizate bănci din sistemul bancar românesc.

Începând cu data de 20 mai 2019 numele băncii este VISTA BANK. Suntem pe deplin angajați principiilor noastre de a oferi servicii personalizate de calitate superioară clienților noștrii, precum și soluții financiare cu valoare adăugată companiilor și persoanelor fizice.

Am nevoie de un cont curent.
MAI MULTE
Îmi doresc o casă.
MAI MULTE
Afacerea mea are nevoie de finanțare.
MAI MULTE
Vreau să economisesc.
MAI MULTE
Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul între companii înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața afacerii tale. Pentru că atunci când împărțim același trecut, construim împreună oportunități viitoare. Cu noi, afacerea ta e întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank