ANUNȚ IMPORTANT: Lucrări de mentenanță la sistemele IT ale băncii în week-end-ul viitor

31 Ianuarie 2022

Stimați clienți,

Week-end-ul viitor, în intervalul sâmbătă, 5 februarie, ora 1:00 (noaptea de vineri spre sâmbătă) – duminică, 6 februarie, ora 24:00, vom efectua lucrări programate de mentenanță la sistemele informatice ale băncii.

Ca urmare, în această perioadă:

  • Atât cardurile, cât și aplicațiile de Internet și Mobile Banking rămân funcționale, însă actualizarea între cele două sisteme (carduri și online banking) a soldurilor conturilor va funcționa cu intermitențe și este posibil ca acestea să nu reflecte sumele reale. La finalizarea perioadei de mentenanță, toate soldurile vor fi actualizate corespunzător.
  • Tranzacțiile în regim instant, atât plățile cât și încasările, precum și încasările directe prin carduri vor fi indisponibile temporar.
  • Veți putea ordona tranzacții prin Internet și Mobile Banking, dar acestea vor fi procesate la finalizarea perioadei de mentenanță.

Vă mulțumim pentru înțelegere,
Echipa Vista Bank

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger