Vista Bank deschide o sucursală concept în centrul Capitalei

20 mai 2020

Vista Bank deschide Sucursala Unirii într-o zonă comercială importantă a Capitalei cu un nou concept ce oferă clienților o experiență superioară în relația cu banca. Astfel, noua unitate are un design modern și confortabil ce facilitează dialogul dintre clienți și personalul bancar. Totodată, unitatea oferă cornere de self-banking dotate cu tablete, de unde clienții pot accesa oferta băncii, aplica pentru produse și servicii sau efectua operațiuni bancare prin intermediul online banking.

Prin deschiderea Sucursalei Unirii, Vista Bank își extinde rețeaua la un număr de 31 de sucursale, din care 10 în București și 21 în principalele orașe din țară. În toate unitățile Vista Bank clienții beneficiază de manageri dedicați, pregătiți să le ofere servicii personalizate și soluții financiare cu valoare adaugată.

Vista Bank se adresează IMM-urilor, clienților corporate și persoanelor fizice cu venituri peste medie, în special companiilor cu o cifră de afaceri între 3 - 50 de milioane de euro și persoanelor fizice cu venit lunar net de peste 5.000 de lei – clienţi moderni, utilizatori cu frecvență medie și ridicată de produse financiare și cu un stil de viaţă activ.

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger