Domnul Theodor Cornel Stănescu este noul Director General al Crédit Agricole România

20 septembrie 2021

Domnul Theodor Cornel Stănescu, Prim Director General Adjunct al Vista Bank a fost desemnat Director General al Crédit Agricole România, primind în acest sens aprobarea din partea Băncii Naționale a României.

Domnul Stănescu are o experiență de peste 30 de ani în sectorul financiar-bancar, a absolvit Academia de Studii Economice din București, Facultatea de Finanțe, Bănci și Contabilitate și deține o diplomă Master of Business Administration (MBA) de la Universitatea Sheffield din Marea Britanie. Este membru fondator al ACI România - Asociația Piețelor Financiare.

Vista Bank a finalizat săptămâna trecută achiziția a 100% acțiuni în Crédit Agricole România. Integrarea celor două entități este estimată a se încheia anul viitor. Până la finalizarea fuziunii, Vista Bank și Crédit Agricole România vor activa independent, iar clienții Crédit Agricole România se vor adresa în continuare Crédit Agricole România pentru toate serviciile lor bancare.

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger