Vista Bank – două noi premii de performanță la Gala Online Banking 2023

25 aprilie 2023

Vista Bank a obținut două premii de performanță la Gala Online Banking 2023:

  • Internet Banking – Cel mai mare procent de creștere a numărului total de clienți în 2022
  • Mobile Banking – Cel mai mare procent de creștere a numărului de clienți persoane fizice și a numărului de clienți persoane juridice în 2022

La ridicarea premiului, domnul Ovidiu Crăciunaș, Director General Adjunct Vista Bank, a declarat: “Felicitări Finmedia pentru cea de-a XV-a ediție a acestei Gale și mulțumesc pentru recunoașterea acordată astăzi Vista Bank. Digitalizarea ocupă un loc central în strategia noastră și ne bucurăm că un număr din ce în ce mai mare dintre clienții noștri au optat pentru canalele de banking la distanță. Le mulțumim pentru încredere și apreciere și îi asigurăm că vom continua să ne dezvoltăm soluțiile digitale pentru a le oferi mai mult confort și o experiență îmbunătățită. Mulțumesc totodată și echipei noastre, care a făcut posibile aceste rezultate.”

Gala Online Banking, organizată de trustul Finmedia și revista Piața Financiară, este un eveniment anual care analizează și premiază performanța băncilor în domeniul serviciilor de internet și mobile banking.

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger