Noua versiune Mobile Banking de la Vista Bank integrează Malwarelytics, o funcționalitate antivirus ce protejează întregul dispozitiv mobil al utilizatorului

9 februarie 2021

Cea mai recentă versiune Vista Mobile Banking pentru Android vine cu un extra-beneficiu de securitate pentru clienții băncii. Astfel, aceasta integrează Antivirusul Malwarelytics, o funcționalitate inovativă de securitate ce protejează atât aplicațiile mobile Vista Bank, cât și întregul dispozitiv mobil al utilizatorului. Noua funcționalitate detectează eventualele aplicații malițioase active pe telefonul sau tableta utilizatorului, oferindu-i acestuia posibilitatea de a le dezinstala imediat.

“Căutăm în permanență noi soluții pentru a le asigura clienților noștri cele mai înalte standarde de securitate. Programele malware mobile reprezintă un fenomen în creștere rapidă, utilizatori din întreaga lume fiind vizați de acest tip de amenințări. Integrarea Antivirusului Malwarelytics în Vista Mobile Banking versiunea Android conferă aplicației un nivel suplimentar de securitate, dar în același timp aduce, ca noutate, extinderea protecției la întregul dispozitiv mobil, ajutând clienții să își mențină datele mobile în siguranță.” a declarat Cornel Stănescu, Director General Adjunct Vista Bank România.

Pentru a beneficia de protecția sporită oferită de noua funcționalitate, clienții trebuie să își actualizeze aplicația Vista Mobile Banking pentru Android la cea mai recentă versiune, în cazul în care acest lucru nu s-a realizat automat (în funcție de setările dispozitivului mobil).

Malwarelytics vine în completarea funcționalității Appshielding (RASP), implementată de bancă în vara anului trecut, care asigură aplicațiilor Vista Mobile Banking și Vista eToken o protecție ridicată împotriva unei game largi de atacuri cibernetice sofisticate.

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger