Vista Bank – premiată pentru “Best Performance in Mobile Banking” în cadrul Galei Online Banking 2021

26 aprilie 2021

Vista Bank a obținut premiul “Best Performance in Mobile Banking” în cadrul Galei Online Banking 2021, pentru cea mai bună dinamică a serviciului de mobile banking, cu cele mai mari creșteri ale numărului de tranzacții și valorilor tranzacționate.

La ridicarea premiului, domnul Cornel Stănescu, Director General Adjunct Vista Bank, a declarat: “Rezultatele bune obținute de Vista Bank s-au bazat pe două elemente notabile. Primul, cu impact la nivelul întregului sistem, este accelerarea adoptării soluțiilor digitale de către clienți, pe fondul pandemiei de coronavirus. Datorită investițiilor semnificative în digitalizare și lansării noii generații de aplicații online banking în 2019, Vista Bank a fost pregătită să susțină trecerea rapidă a clienților la bankingul la distanță, oferindu-le o experiență digitală îmbunătățită, cu un înalt nivel de securitate, dar și condiții accesibile și costuri de tranzacționare reduse față de cele clasice. Al doilea element important vine din promovarea continuă a utilizării noilor servicii de online banking și, bineînțeles, din încrederea și aprecierea cu care au fost acestea primite de clienții noștri. Le mulțumim și pe această cale că ne sunt alături și îi asigurăm că vom continua dezvoltările în zona digitală.”

Gala Online Banking, organizată de trustul Finmedia și revista Piața Financiară, a ajuns anul acesta la ediția a XIII-a și este un eveniment anual care analizează și premiază performanța băncilor în domeniul serviciilor de internet și mobile banking.

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger