Vista Bank lanseaza noua versiunea a site-ului https://imobile.vistabank.ro/ ce promoveaza proprietatile imobiliare din portofoliul băncii aflate la vanzare.

29 iunie 2020

Vista Bank lanseaza noua versiune a site-ului https://imobile.vistabank.ro/ – ce promovează proprietățile imobiliare din portofoliul băncii aflate la vânzare. Noul site este în linie cu identitatea de brand a băncii, are un design modern și aerisit, cu facilități de navigare și filtre de sortare intuitive și eficiente, oferind o experiență îmbunătățită utilizatorilor.

Prezentarea proprietăților include toate informațiile de interes pentru potențialii cumpărători, precum descrierea detaliată, tipul de proprietate (apartament, casă, teren, spațiu comercial sau industrial), adresă, localizarea pe hartă prin Google Maps, suprafață utilă și/sau a terenului, preț.

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger