Sucursala Centrală Vista Bank își întâmpină clienții într-un sediu complet modernizat conform noului concept de sucursală al băncii

21 Februarie 2022

Stimați clienți,

Ne face plăcere să vă anunțăm că Vista Bank a redeschis sediul Sucursalei Centrale, complet transformat conform noului concept de sucursală adoptat de bancă.

Noul design a fost special conceput pentru a facilita dialogul dintre clienți și personalul bancar, a crea o atmosfera relaxată și confortabilă, simplificând totodată fluxurile operaționale. Astfel, au fost amenajate zone de discuții și prezentare interactivă în care clienții pot beneficia de consiliere personalizată, un corner de self-banking de unde clienții pot accesa oferta băncii, aplica pentru produse și servicii sau efectua operațiuni bancare prin intermediul online banking, iar sistemele de informare au fost modernizate prin instalarea de monitoare LED și videowall-uri.

Pe durata procesului de renovare, sucursala a operat într-un spațiu dedicat din sediul central al băncii, aflat la aceeași adresă.

Vista Bank deține o rețea de 31 de sucursale, din care 10 în București și 21 în principalele orașe din țară. În toate unitățile Vista Bank clienții beneficiază de manageri dedicați, pregătiți să le ofere servicii personalizate și soluții financiare cu valoare adaugată.

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger