În parteneriat cu VISA, Vista Bank a implementat serviciul Visa® Account Updater (VAU), un beneficiu gratuit disponibil tuturor deținătorilor de carduri emise de bancă

13 noiembrie 2020

În parteneriat cu VISA, Vista Bank introduce serviciul Visa® Account Updater (VAU), un beneficiu gratuit disponibil tuturor deținătorilor de carduri Visa emise de bancă.

Noul serviciu asigură continuitatea serviciilor de plată cu cardul la acei comercianți la care clientul și-a înregistrat în prealabil datele cardului, în vederea efectuării de:

  • plăți recurente (de exemplu, plata unor abonamente lunare/anuale prin debitare automată de către comerciant) sau
  • plăți uzuale (de exemplu, plata la comercianții online de la care sunt efectuate frecvent cumpărături: retaileri, site-uri de rezervări de călătorie, bilete la evenimente, transport etc).

Astfel, ori de câte ori datele cardului clientului (data expirării, număr card) se modifică (re-emitere la expirare sau înlocuire card furat/pierdut), acesta nu va mai trebui să le reintroducă pe site-urile tuturor comercianților la care și-a înregistrat cardul anterior. Aceste actualizări pot fi efectuate de acum automat și securizat prin serviciul VAU oferit de Visa.

În felul acesta, clientul câștigă timp prețios și evită neplăcerile generate de refuzul la plată și amânarea/nelivrarea serviciilor comandate din motive legate de neactualizarea datelor cardului.

Serviciul VAU este un beneficiu gratuit oferit tuturor clienților de carduri Vista Bank, iar activarea acestuia se face doar la cererea și cu acceptul clientului.

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger