Vista Bank premiată cu 4 premii la Gala Bancherilor de Top

22 Iunie 2022

Vista Bank a obținut 4 noi premii de performanță pentru activitatea din 2021 la Gala Bancheri de Top de anul acesta:

  • Cea mai bună dinamică a activelor
  • Cea mai bună dinamică a creditării
  • Cea mai bună dinamică a profitului
  • Cei mai buni indicatori de solvabilitate și lichiditate

La ridicarea premiilor, domnul Ovidiu Crăciunaș, Director Executiv CRO Vista Bank, a declarat: “Ne bucurăm că am reușit și anul acesta să ne extindem contribuția la susținerea clienților și a mediului de afaceri românesc. Succesul băncii este rezultatul succesului clienților noștri și, din aceasta perspectivă, Vista Bank a pus întotdeauna accentul pe flexibilitate, sustenabilitate, o cunoaștere profundă a nevoilor fiecărui client și oferirea de produse și servicii atractive. Apropiata fuziune cu Crédit Agricole Romania ne va consolida și mai mult poziția pe piață și ne va permite să le oferim o experiență îmbunătățită clienților și partenerilor noștri. Doresc să le mulțumesc clienților noștri pentru încredere și colegilor din echipa Vista Bank care reușesc, zi de zi, să transforme viziunea noastră în realitate.

Gala Bancheri de Top, organizată de trustul de presă Finmedia și revista Piața Financiară, a ajuns anul acesta la ediția a XV-a și este un eveniment anual care analizează și premiază performanța băncilor pe criterii cantitative, de dinamică şi eficienţă.

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger