Vista Bank a finalizat fuziunea cu Crédit Agricole Romania

03 octombrie 2022

Vista Bank a finalizat cu succes fuziunea cu Crédit Agricole Romania, după derularea unui plan ambițios de integrare. Echipele celor două bănci au lucrat cu dedicare și entuziasm pentru a asigura alinierea tehnică, operațională și de business, implementând un proces de migrare detaliat și fiabil.

Domnul Georgios Athanasopoulos, Director General al Vista Bank: “Finalizarea integrării Crédit Agricole Romania reprezintă un pas important pentru consolidarea Vista Bank în sistemul bancar din România, în linie cu strategia noastră de creștere accelerată. Am devenit o instituție bancară mai puternică, mai eficientă și mai competitivă, cu o capacitate sporită de a le oferi clienților noștri existenți și viitori servicii de calitate superioară și o experiență bancară îmbunătățită. Le spunem bun venit clienților și angajaților Crédit Agricole Romania în familia Vista Bank. Împreună suntem mai puternici, iar această fuziune aduce noi perspective și oportunități pentru toate părțile interesate - clienți, angajați, acționari, societate.”

Vista Bank va deține după fuziune active de 1,6 miliarde de euro, credite de 900 de milioane de euro și depozite de 1,4 miliarde de euro. Toți clienții băncii vor beneficia de o echipă mai puternică, o rețea teritorială mai extinsă și o gamă diversificată de produse și servicii.

Despre Vista Bank

Vista Bank este prezentă în România din 1998, fiind cunoscută anterior sub numele de Marfin Bank. Prin preluarea în iulie 2018 de către un nou acționar puternic, unul dintre cele mai mari conglomerate industriale din sud-estul Europei, banca a cunoscut o importantă consolidare la nivel de business, management și strategie. Vista Bank oferă clienților persoane juridice medii și mari, precum și clienților persoane fizice cu venituri peste medie soluții financiare cu valoare adăugată și servicii personalizate, de calitate superioară.

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger