Vista Bank recunoscută ca Banca Anului pe segmentul M&A la Gala Premiilor Piața Financiară

07 decembrie 2021

La ediția 2021 a Galei Premiilor Revistei Piața Financiară, Vista Bank a obținut premiul Banca Anului pe segmentul M&A (Mergers & Acquisitions) pentru “finalizarea achiziţiei Crédit Agricole România, operaţiune ce consolidează instituţia financiară care ne-a obișnuit în ultimii ani şi cu o creştere organică sănătoasă.”

La ridicarea premiului, domnul Georgios Athanasopoulos, Director General al Vista Bank, a declarat: “Achiziția Crédit Agricole România reprezintă un moment important pentru Vista Bank și face parte din strategia noastră de creștere accelerată și sustenabilă. În ultimii ani, în linie cu planurile noastre ambițioase, am reușit în mod organic să ne dublăm bilanțul. Fiind foarte încrezători în potențialul pieței, ne vom continua dinamica pozitivă de creștere organică, explorând în același timp orice alte oportunități viitoare.”

Gala Premiilor Revistei Piața Financiară, organizată de trustul de presă Finmedia, a ajuns anul acesta la ediția a XXVI-a și este un eveniment anual care analizează și premiază performanțe, produse, servicii, instituții și personalități ale mediului financiar și economic românesc. im prin decizii responsabile, locuințele verzi vor deveni alegerea preferată în domeniul imobiliar.”

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger