Clienții Vista Bank pot utiliza peste 500 de ATM-uri Euronet Worldwide, în aceleași condiții financiare ca în rețeaua proprie a băncii

Parteneriatul dintre Vista Bank și Euronet Worldwide prevede și integrarea graduală a bancomatelor Vista Bank în rețeaua Euronet

4 octombrie 2021

Vista Bank și Euronet Worldwide, Inc. anunță încheierea unui parteneriat prin care clienții Vista Bank beneficiază de accesul la rețeaua de peste 500 de bancomate Euronet din România, în aceleași condiții de cost ca la ATM-urile băncii. Totodată, cele două companii au convenit și integrarea graduală, în următoarele luni, a bancomatelor Vista Bank în rețeaua Euronet.

Astfel, clienții persoane fizice și juridice își pot utiliza cardurile Vista Bank, fără costuri suplimentare, la orice bancomat Euronet din țară, pentru a efectua operațiuni de retragere numerar, interogare sold, schimbare și deblocare cod PIN. Un alt avantaj pentru clienți este disponibilitatea serviciilor cu valoare adaugată oferite de Euronet, precum reîncărcarea cartelelor de telefonie mobilă (mobile top-up) sau achiziția voucherelor Paysafecard.

Domnul Georgios Athanasopoulos, Director General al Vista Bank: “Parteneriatul cu Euronet ne permite să fim și mai aproape de clienții noștri, cărora le oferim acum o rețea de bancomate extinsă semnificativ, cu acoperire la nivelul întregii țări. Astfel, clienții se bucură de mai mult confort în accesarea fondurilor personale, în aceleași condiții financiare și de înaltă siguranță ca în rețeaua proprie a băncii. Este un nou pas pe care îl facem pentru a îmbunătăți experiența clienților noștri, după dezvoltările din ultima perioadă în digitalizare și actualizarea propunerii noastre de business – o nouă generație de aplicații Internet și Mobile Banking, pachete de cont personalizate, aderarea la sistemul național de plăți instant.”

“Suntem încântați de noul nostru parteneriat cu Vista Bank și de continuarea extinderii în România a programului nostru de Participare la Rețeaua de ATM-uri. Acest nou acord demonstrează succesul strategiei de a face accesibile ATM-urile noastre în țările în care activăm, în beneficiul băncilor partenere și al clienților lor.” a declarat doamna Daniela Isailă, Director General al Euronet România. “Clienții Vista Bank vor beneficia de o rețea extinsă de ATM-uri și de servicii inovative, susținând planurile Băncii pentru o nouă experiență digitală a clienților. Modele noi de ATM-uri apar în toată Europa și suntem convinși că această tendință va cunoaște o accelerare în viitor. Avem tehnologia, resursele, cunoștințele și o propunere solidă în ceea ce privește valoarea adusă clienților care ne plasează în prima linie a dezvoltarii plăților, combinând plățile din lumea fizică cu cele digitale .”

Despre Vista Bank

Vista Bank este prezentă pe piața bancară din România începând cu anul 1998, fiind cunoscută anterior sub numele de Marfin Bank. Prin preluarea în iulie 2018 de către un grup puternic de acționari, unul dintre cele mai mari conglomerate industriale din sud-estul Europei, banca a cunoscut o importantă consolidare la nivel de business, management și strategie. Cu o rețea de 31 de sucursale și 320 de angajați, banca oferă o gamă completă de produse și servicii clienților locali și internaționali.

În conformitate cu strategia sa de dezvoltare, Vista Bank a achiziționat în 2021 Credit Agricole România. Integrarea celor două entități este estimată a se finaliza anul viitor și vizează sporirea eficienței, accelerarea creșterii și o experiență bancară îmbunătățită pentru clienții existenți și viitori. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.vistabank.ro

Despre Euronet Worldwide

Euronet Worldwide, Inc., este lider în industria procesării sigure a tranzacțiilor financiare electronice. Compania oferă soluții de plată și procesare a tranzacțiilor către instituții financiare, retaileri, furnizori de servicii și consumatori individuali. Aceste servicii includ servicii extinse de externalizare a ATM-urilor, POS-urilor și a cardurilor, servicii de emitere de carduri și de acceptare la plată de către comercianți, soluții software, servicii de transfer de bani în numerar și inițiate online de tip consumer-to-consumer și business-to-business, precum și distribuția electronică a mediilor digitale și a minutelor preplătite pentru telefonul mobil.

Rețeaua globală de plăți a Euronet este una extinsă - incluzând 46.246 de ATM-uri deținute și operate, aproximativ 375.000 de terminale POS EFT și un portofoliu în creștere de servicii de carduri de debit și de credit externalizate care sunt in administrare în 61 de țări; soluții software pentru carduri; o rețea de procesare preplătită de aproximativ 748.000 de terminale POS la aproximativ 333.000 de puncte de vânzare de retail din 60 de țări; și o rețea globală de transfer de bani de aproximativ 490.000 de locații care deservesc 160 de țări. Cu sediul central în Leawood, Kansas, SUA și 66 de birouri la nivel mondial, Euronet servește clienți în aproximativ 175 de țări. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul web al companiei la www.euronetworldwide.com.

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger