Vista Bank lansează Vista Green Home – un credit imobiliar care încurajează achiziția de locuințe verzi, certificate de Romania Green Building Council

24 noiembrie 2021

Vista Bank lansează, în parteneriat cu Romania Green Building Council (RoGBC), creditul imobiliar Vista Green Home, un produs în sprijinul clienților care aleg să cumpere sau construiască locuințe verzi, prietenoase cu mediul înconjurător.

Noul produs oferă finanțare cu costuri preferențiale (dobândă și comisioane) pentru clienții persoane fizice care achiziționează, modernizează, extind sau construiesc locuințe rezidențiale certificate sau pre-certificate ca Locuințe Verzi (Green Homes) de către RoGBC. În plus, clienții pot beneficia cumulat de discountul de dobândă pentru virarea veniturilor lunare la Vista Bank, accesând astfel cea mai avantajoasă ofertă de credit imobiliar din portofoliul băncii.

Ecaterina Ciuraru, Director Marketing și Dezvoltare Produse, Vista Bank: “O locuință verde reprezintă o investiție ideală într-un viitor mai bun, deoarece asigură un trai mai sănătos și mai confortabil, un impact scăzut asupra mediului și, nu în ultimul rând, aduce proprietarilor economii pe termen lung prin costurile reduse la utilități și reparații. Prin creditul Vista Green Home oferim viitorilor proprietari o alternativă mai avantajoasă de finanțare față de creditele standard. Suntem dedicați sprijinirii soluțiilor de locuire sustenabilă, în armonie cu mediul, și avem încredere că, dacă fiecare contribuim prin decizii responsabile, locuințele verzi vor deveni alegerea preferată în domeniul imobiliar.”

Andrei Botiș, Președinte Romania Green Building Council: “Suntem mândri să anunțăm parteneriatul RoGBC cu Vista Bank pentru a promova locuințe de mai bună calitate, mai confortabile, mai sănătoase și prietenoase cu mediul înconjurător, pentru familiile din România, prin lansarea creditului imobiliar Vista Green Home. Provocarea climatică necesită deopotrivă angajamentul companiilor și al cetățenilor. Această inițiativă reprezintă încă un pas în direcția corectă.”

Locuinţele Verzi certificate de RoGBC îndeplinesc o serie de criterii de sustenabilitate care asigură atât un impact minim asupra mediului, cât și o calitate superioară a vieții pentru proprietari. Astfel, proiectele verzi presupun o performanță energetică ridicată, un consum de apă diminuat, mai multă lumină naturală, aer curat în interior, confort acustic, materiale durabile (reparații mai rare), design multifuncțional, amenajare peisagistică, utilizarea de materiale non-toxice, emisii reduse de carbon, sistem de sortare și colectare a deșeurilor, acces rapid la mijloacele de transport în comun sau facilitarea transportului pietonal, cu bicicleta sau mașina electrică. Din punctul de vedere al costurilor, investiţiile inițiale în calitate și performanţă energetică sunt compensate în timp prin economiile realizate din facturile lunare mult mai mici la energie și reparaţii.

Despre Vista Bank

Vista Bank este prezentă pe piața bancară din România începând cu anul 1998, fiind cunoscută anterior sub numele de Marfin Bank. Prin preluarea în iulie 2018 de către un grup puternic de acționari, unul dintre cele mai mari conglomerate industriale din sud-estul Europei, banca a cunoscut o importantă consolidare la nivel de business, management și strategie. Cu o rețea de 31 de sucursale și 320 de angajați, banca oferă o gamă completă de produse și servicii clienților locali și internaționali. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.vistabank.ro

Despre Romania Green Building Council (RoGBC)

Romania Green Building Council este o asociație non-profit care promovează responsabilitatea faţǎ de mediu în sectorul construcțiilor, fiind organizația care acordă certificarea Green Homes. Green Homes (Locuințe verzi) reprezintă cel mai cunoscut și mai robust sistem de certificare la nivel național pentru sectorul rezidențial. Pentru informații suplimentare: [email protected] și www.rogbc.org

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger