Vista Bank susține investițiile verzi: finanțare de 13,9 milioane EURO acordată companiei Alive Wind Power One, parte a Premier Energy Group

19 aprilie 2024

VISTA BANK (ROMANIA) S.A. a acordat companiei Alive Wind Power One, parte a Grupului Premier Energy PLC, un credit de investiții în sumă de 13,9 milioane de euro. Facilitatea are ca scop finanțarea achiziției unui parc eolian situat în Drânceni (judeţul Vaslui), cu o putere instalată totală de până la 18 MW.

Georgios Athanasopoulos, CEO Vista Bank, a declarat cu ocazia semnării: “Suntem încântați să acordăm această facilitate de credit companiei Alive Wind Power One, membră a Premier Energy Group - un partener valoros al Vista Bank și unul dintre grupurile de infrastructură energetică cu cea mai rapidă creștere din Europa de Sud-Est - pentru a-și extinde afacerile de succes din domeniul energiei regenerabile. Este un nou proiect important din seria finanțărilor verzi prin care contribuim la alinierea economiei la obiectivele europene de sustenabilitate și de reducere a impactului schimbărilor climatice. Astăzi, mai mult decât oricând, băncile și companiile din domeniul energetic trebuie să lucreze împreună pentru a asigura un viitor mai bun, bazat pe independență energetică și sustenabilitate.”

Despre VISTA BANK

Cu o istorie de peste 25 de ani pe piața din România, VISTA BANK a evoluat continuu și a contribuit la dezvoltarea economiei românești și la bunăstarea clienților săi. Ca bancă universală, VISTA BANK își propune să ofere persoanelor fizice și companiilor soluții financiare personalizate și de înaltă calitate. În ultimii ani, banca a crescut atât organic, cât și prin achiziția Crédit Agricole Bank România în 2021, avansând astfel în clasamentul băncilor din România. Extinderea dimensiunii business-ului îi va permite băncii să își sporească eficiența, să accelereze creșterea și să își optimizeze capacitatea de a oferi o experiență bancară îmbunătățită clienților existenți și viitori. Pentru mai multe informații: www.vistabank.ro

Despre Premier Energy Group

Cu una dintre cele mai rapide creșteri din regiunea Europei Centrale și de Sud-Est, grupul Premier Energy este reprezentat de trei verticale de business – furnizare și distribuție de gaze naturale, producție, furnizare și distribuție de energie electrică și producție de energie de surse regenerabile (eolian și solar) în România și Moldova. De la finalul anului 2022 încoace, printr-un șir de achiziții, Premier Energy a devenit și un jucător regional important în sectorul energiei regenerabile.

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger