Vista Bank - multiplu premiata pentru performanta inregistrata in 2019 in domeniul serviciilor bancare online

30 iunie 2020

Vista Bank a fost multiplu premiată pentru performanța înregistrată în 2019 în domeniul serviciilor bancare online, in cadrul Galei Online Banking 2020. Astfel, rezultatele obținute de noile servicii Vista Internet Banking și Vista Mobile Banking au fost recompensate prin 3 premii:

Categoria “Best Performance in Internet Banking”

  • Cea mai importantă creștere a valorii totale a tranzacțiilor

Categoria “Best Performance in Mobile Banking”

  • Cel mai mare număr total de clienți
  • Cea mai mare valoare totală a tranzacțiilor

La ridicarea premiului, domnul Cornel Stănescu, Director General Adjunct Vista Bank, a declarat: “Dacă ar fi să definesc printr-un singur cuvânt evoluția Vista Bank în 2019, acesta ar fi TRANSFORMARE. Am parcurs un amplu proces de rebranding, am redefinit strategii și optimizat procese, am beneficiat de o infuzie de capital de peste 40 de milioane de euro. Ne-am dedicat îmbunătățirii experienței offline și online a clienților noștri, prin consolidarea de relații personalizate și lansarea unei noi generații de produse și servicii. Dezvoltarea noilor versiuni Vista Internet și Mobile Banking au făcut parte din acest proces. Iar recunoașterea primită astăzi o consider un merit împărțit între echipa și clienții Vista Bank, a căror încredere și apreciere s-au reflectat în creșteri semnificative atât în gradul de adopție al serviciilor online, cât și în volumele derulate. Mulțumesc, în numele întregii echipe Vista Bank, pentru aceste premii care ne onorează. Este o confirmare că eforturile noastre au condus la rezultatele dorite, dar și o motivație în plus pentru a continua dezvoltările în zona digitală.”

Gala Online Banking, organizată de trustul Finmedia și revista Piața Financiară, a ajuns anul acesta la ediția a XII-a și este un eveniment anual care analizează și premiază performanța băncilor în domeniul serviciilor de internet și mobile banking.

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger