Vista Bank – premiată pentru performanțele serviciului Internet Banking la Gala Online Banking 2022

20 Aprilie 2022

Vista Bank a obținut două premii de performanță pentru serviciul Internet Banking la Gala Online Banking 2022:

  • cea mai mare creștere a numărului total de clienți activi și a numărului total de clienți activi persoane fizice în 2021 și
  • cea mai mare creștere a valorii tranzacțiilor, a valorii tranzacțiilor persoane fizice și a valorii tranzacțiilor persoane juridice în 2021.

La ridicarea premiului, domnul Ovidiu Crăciunaș, Director Executiv CRO Vista Bank, a declarat: “Creșterea numărului de clienți activi și a valorii de tranzacționare prin serviciul de internet banking demonstrează importanța pe care digitalizarea o ocupă în strategia Vista Bank. Ne-am încurajat clienții să adopte canalele de banking la distanță prin dezvoltarea de aplicații prietenoase și sigure, costuri de tranzacționare semnificativ reduse față de cele practicate la ghișeu, dar și prin promovarea utilizării acestor servicii ca alternativă confortabilă de a-și gestiona oricând și de oriunde conturile. Nu în ultimul rând, rezultatele reflectă și creșterea organică a băncii din ultimii ani. Suntem convinși că prin fuziunea cu Credit Agricole Romania, ce va avea loc in partea a doua a acestui an, vom reuși să menținem acest trend de creștere. Le mulțumim clienților noștri pentru încredere și îi asigurăm că vom continua să le oferim servicii de calitate și o experiență digitală îmbunătățită.

Gala Online Banking, organizată de trustul Finmedia și revista Piața Financiară, a ajuns anul acesta la ediția a XIV-a și este un eveniment anual care analizează și premiază performanța băncilor în domeniul serviciilor de internet și mobile banking.

Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger