Produsele si serviciile descrise in acest site sunt valabile numai pentru VISTA BANK (ROMANIA) S.A. si sunt proprietatea ei exclusiva. De asemenea, VISTA BANK (ROMANIA) S.A. detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site.

VISTA BANK (ROMANIA) S.A. îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura website-ului în orice moment şi fără nici o informare prealabilă.

VISTA BANK (ROMANIA) S.A. depune toate eforturile pentru a prezenta in mod cat mai clar si concis toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, VISTA BANK (ROMANIA) S.A. nu este si nu va fi legal responsabila sub nici o circumstanta pentru nici o inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site. Pentru a afla informatii mai detaliate despre produsele si serviciile VISTA BANK (ROMANIA) S.A. puteti contacta orice functionar la ghiseele bancii noastre.

De asemenea, Banca nu este responsabila pentru exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere pe site-ul băncii.

Este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site, de catre orice persoana, fara acordul scris prealabil al VISTA BANK (ROMANIA) S.A.

Nici unul dintre materialele prezentate pe acest site nu constituie o oferta ferma de a contracta, cu atat mai mult ele nu se constituie ca o oferta de vanzare-cumparare a vreunui instrument financiar ori produs. Cotatiile cursurilor valutare, valoarea instrumentelor financiare, valoarea procentelor si a produselor oferite pot fluctua si/sau pot fi afectate de schimbarile economice nationale si/sau internationale.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal – VISTA BANK (ROMANIA) S.A., da dreptul unilateral si neechivoc ca VISTA BANK (ROMANIA) S.A. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.

Am nevoie de un cont curent.
MAI MULTE
Îmi doresc o casă.
MAI MULTE
Afacerea mea are nevoie de finanțare.
MAI MULTE
Vreau să economisesc.
MAI MULTE
Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger