Vista Classic Credit Card
Vista Electron Card de debit
Beneficii
Descriere
Siguranța 3D Secure
Beneficii
Card salariu
Siguranța 3D Secure

Vista Bank Romȃnia îți oferă cardul de care ai nevoie.

Beneficiile cardului de credit Vista Classic Credit Card:

 • Aveți un card de credit embosat emis în RON, ceea ce vă conferă mai multă siguranță în efectuarea tranzacțiilor;
 • Puteți rezerva în avans bilete de avion, camere la hotel, pachete de servicii turistice sau închiria mașini;
 • Puteți utiliza cardul pentru diferite cumpărături pe Internet, pentru cumpărături la comercianți sau pentru retrageri la ATM-uri;
 • Aveți 0% comision pentru orice plată cu cardul la comercianți oriunde în lume;
 • Aveți 0% dobândă pentru orice plată atât la comercianți, cȃt și la ATM, oriunde în lume, dacă rambursați întreaga sumă utilizată până la data scadentă;
 • Aveți o perioadă de grație de până la 50 zile atât la comercianţi, cât şi la ATM;
 • Prin rambursarea lunară a doar 5% din suma datorată aveți acces la întregul credit existent pe cardul dvs;
 • Puteți schimba PIN-ul direct la ATM-urile Vista Bank Romȃnia;
 • Pot fi emise carduri suplimentare dacă doriți să oferiți membrilor familiei acces la linia dvs. de credit.

Exemplu de calcul DAE:

Pentru un card de credit cu o limită de credit în valoare de 10.000 Lei, acordată pe o perioadă de 1 an cu o dobândă variabilă de 15,46% p.a. calculată folosind IRCC + Marjă Fixă 12,8%, rata lunară este de 904,76 Lei.

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este 22,94% pe an.

Calculul valorii ratei lunare are caracter informativ.

DAE este calculată în ipoteza utilizării întregii limite de credit menționate mai sus, din prima zi de la acordare, integral prin retragere de numerar prin card de la un bancomat Vista Bank, și rambursarea în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă va fi de 11.132,07 Lei, iar costul total de rambursat va fi de 1.132,07 Lei, alcătuit din dobânda totală plus costurile de utilizare a cardului ca mijloc de plată (comision de administrare anual de 40 Lei și taxa de utilizare mijloc de plată 275 Lei, adică 2,75% din suma retrasă). Plățile efectuate nu conduc la o rambursare imediată a valorii totale a creditului, limita de credit acordată fiind în sistem revolving.

Valoarea indicelui de referință IRCC folosit este de 2,66% valabil la data de 1 Octombrie 2019..

Un card unic pentru clienți unici

Cardurile au devenit parte indispensabilă a stilului de viață. Simți confortul și libertatea de mișcare în fiecare moment și oriunde te-ai afla.

MODUL PERFECT DE A PLᾸTI

Cu cardul de credit Vista Classic Credit Card, emis sub sigla VISA, poți efectua în siguranța toate cumpărăturile tale în România, în străinatate și pe internet, folosind limita de credit acordată de către Bancă.

Vista Classic Credit Card este un card embosat, ceea ce îl face acceptat oriunde în lume unde este afișată sigla Visa.

Folosind cardul tău pentru cumpărături în străinatate, uiți de schimbul valutar sau grija de numerar.

3D SECURE

Vista Bank (Romȃnia) S.A. vă pune la dispoziţie în mod gratuit serviciul 3D Secure care vă dă posibilitatea să efectuaţi tranzacţii de comerţ electronic în condiţii de strictă securitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie documentul documentul Reguli şi condiţii de utilizare Verified by Visa (3D Secure).

Utilizarea serviciului 3D Secure:

 • Accesaţi site-ul de unde doriţi să achiziţionaţi bunuri sau servicii şi puneti produsele în coş;
 • Ȋn pagina de plată veţi introduce datele de securitate ale cardului (număr de card, cod CVV2, data de expirare);
 • Ȋn cazul în care sit-ul foloseşte tehnologia 3D Secure veți fi redirecţionat către ecranul 3D Secure în care veţi introduce parola;
 • Parola va fi trimisă automat pe numarul dvs. de mobil înregistrat la Bancă. Ȋn cazul în care nu aţi actualizat numărul de telefon comunicat Băncii vă rugăm să vizitați orice sucursală Vista Bank pentru actualizarea datelor. Tranzacţia nu se poate efectua fără un numar de telefon mobil valid înregistrat la Bancă.
 • Verificaţi suma şi numele comerciantului şi introduceti parola primită prin SMS în câmpul “Parolă”. Se vor folosi litere mari sau mici asa cum apar în SMS.
 • Ȋn cazul în care nu aţi primit SMS-ul puteţi apăsa pe link-ul “Nu aţi primit sms-ul cu parola?” şi veți primi o nouă parolă. Ȋn acest caz vechea parolă nu mai poate fi utilizată.
 • Finalizarea tranzacţiei este confirmată de site.

SIGURANŢA MAI MARE

În cazul pierderii cardului, îl puteți anula imediat, apelând Serviciul Clienți la numerele de telefon care vă sunt puse la dispoziție:

 • de Luni pȃnă Vineri, pentru intervalul orar 9.00 a.m.-16.00 p.m.: +40.21.222.33.10
 • în afara intervalului menționat mai sus la numarul: +40.21.202.69.99
 • asistență în regim de urgență prin serviciul GCAS (Global Customer Assistance Services) al VISA la unul din numerele de telefon din lista furnizată de Bancă pe site și la sucursale.

Noua generație de carduri Vista Classic Credit Card încorporează cea mai recentă tehnologie "chip", ceea ce oferă mult mai multă siguranță tranzacțiilor tale, informațiile stocate în "chip" fiind protejate prin criptare.

De asemenea, cardurile Vista Classic Credit Card sunt monitorizate de un sistem de detectare a fraudei. Acest sistem de supraveghere și monitorizare a tranzacțiilor (atȃt cumpărături, cȃt și retrageri de numerar) efectuate cu cardul are scopul de a detecta tranzacțiile suspecte și de a limita cazurile de fraudă și a utilizarii neautorizate ale acestora.*

*Acest sistem însă, nu înlocuiește responsabilitatea dvs. în legatură cu păstrarea cardului și de informare imediată a Bancii în cazul de pierdere/furt, depistarea unor tranzacții suspecte pe contul dvs.

Tot numerarul Dumneavoastră... într-un singur card!

Cu cardul de debit Vista Visa Electron, puteți să vă efectuați în siguranța toate cumpărăturile în Romȃnia, în străinătate și pe internet.

Simțiți confortul și libertatea de mișcare în fiecare moment și oriunde v-ați afla.

Singura condiție este existența unui sold suficient în contul Dumneavoastră curent.

Mai exact, folosirea cardului de debit Vista Visa Electron, pentru cumpărături din magazinele care afișează sigla Visa Electron, vă asigură : O mai mare ușurință: Deoarece cu Vista Visa Electron nu este nevoie să căutați vreun ATM înainte de a merge la cumpărături sau să vă întrebați dacă vă ajung banii pe care îi aveți la Dumneavoastră.

Procesul este simplu. Dați cardul de debit la casă la comerciant, introduceți Codul Personal de Identificare (PIN) și/sau semnați chitanța aferentă. Valoarea cumpărăturii pe care o efectuați vă va diminua soldul contului curent la care este atașat cardul.

O mai mare ușurința de folosire chiar și în străinătate:

Deoarece Vista Visa Electron este acceptat în toată lumea unde este afișată sigla Visa Electron. Folosind cardul pentru cumpărături în străinătate uitați de schimbul valutar sau grija de numerar.

Un control mai bun al cheltuielilor Dumneavoastră:

Deoarece debitați contul curent cu suma exactă de care aveți nevoie în momentul tranzacției.

CE ESTE CARDUL DE SALARIU DE LA VISTA BANK?

Imaginează-ți că ai avea un portofel simplu și comod, care îți păstrează toți banii în siguranță, fără să îți ceară vreun comision în schimb. Un portofel care îți oferă acces gratuit la salariul tău, ori de câte ori ai nevoie. Da, cardul de salariu de la Vista Bank îți oferă un comision de retragere de 0% la orice bancomat din țară, al oricărei bănci. În plus, vine la pachet cu alte oferte de produse de la Vista Bank.

CUM POŢI OBȚINE CARDUL DE SALARIU DE LA VISTA BANK?

E simplu! Chiar mai simplu decât crezi. Vino în oricare din sucursalele Vista Bank, unde reprezentanții noștri te vor ajuta să ÎȚI DESCHIZI UN CONT CURENT.

Și pentru că noi respectăm toate drepturile clienților noștri, îți oferim și SUPER BENEFICII:

 • ZERO COMISION la deschiderea contului curent;
 • ZERO COMISION pentru administrarea contului curent;
 • ZERO COMISION pentru retragere de numerar la orice bancomat din România, al oricărei bănci;
 • DOBÂNDĂ ATRACTIVĂ pentru contul în care primești salariul.

După ce ți-ai deschis cont la noi, primești CARDUL DE DEBIT DE LA VISTA BANK, atașat contului curent, în care vei încasa salariul sau îl vei depune chiar tu. Acest card îți va permite să efectuezi plăți sau retrageri de numerar în limita fondurilor proprii existente în contul tău.

CE ALTE BENEFICII ÎMI OFERĂ CARDUL DE SALARIU de la VISTA BANK?

1. CARD DE CREDIT cu finanţare de până la 50.000 RON

Cardul de credit Vista Visa Classic îți permite să accesezi o limită de credit de până la 50.000 RON în mod avantajos:

 • ZERO COMISION la emiterea cardului
 • ZERO COMISION în primul an pentru administrarea anuală;
 • dobândă avantajoasă, care se calculează lunar după formula IRCC + marjă fixă 12,8%.

Exemplu de calcul DAE:

Pentru un card de credit cu o limită de credit în valoare de 10.000 Lei, acordată pe o perioadă de 1 an cu o dobândă variabilă de 15,46% p.a. calculată folosind IRCC + Marjă Fixă 12,8%, rata lunară este de 904,76 Lei.

Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este 22,94% pe an.

Calculul valorii ratei lunare are caracter informativ.

DAE este calculată în ipoteza utilizării întregii limite de credit menționate mai sus, din prima zi de la acordare, integral prin retragere de numerar utilizând cardul la un bancomat Vista Bank și rambursarea în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă va fi de 11.132,07 Lei, iar costul total de rambursat va fi de 1.132,07 Lei, alcătuit din dobândă totală plus costurile de utilizare a cardului ca mijloc de plată (comision de administrare anual de 40 Lei și taxă de utilizare mijloc de plată 275 Lei, adică 2,75% din suma retrasă). Plățile efectuate nu conduc la o rambursare imediată a valorii totale a creditului, limita de credit acordată fiind în sistem revolving.

Valoarea indicelui de referință IRCC folosit este de 2,66% valabil la data de 1 Octombrie 2019.

2. DESCOPERIT DE CONT CURENT ÎN LEI

Dacă aduci salariul la Vista Bank, ai posibilitatea de a accesa un descoperit de cont curent în Lei, cu o dobândă specială: IRCC + marjă fixă 7,50%

Suma finanțată poate fi de până la 6 salarii nete, dar nu mai mult de 40.000 LEI. Pentru limite de credit mai mari de 3 salarii lunare nete, va trebui să prezinți garanții reale și/sau personale.

Exemplu de calcul DAE:

Pentru o facilitate de overdraft în valoare de 5.000 Lei, pe o perioada de 1 an cu dobândă variabilă de 10.13%, calculată folosind IRCC + Marjă Fixă 7,50%, rata lunară este de 42,21 Lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE*) este de 10,61%. Calculul valorii ratei lunare are caracter informativ.

*DAE este calculată în ipoteza utilizării întregii limite de credit menționate mai sus, din prima zi de la acordare, integral prin retragere de numerar utilizând cardul la un bancomat Vista Bank și rambursarea în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă va fi de 6.013,04 Lei, iar costul total de rambursat va fi de 1.013,04 Lei, alcătuit din dobânda totală plus costurile de utilizare a cardului ca mijloc de plată (comision de analiză de 0 Lei, comision anual de administrare de 0 Lei și taxa de utilizare mijloc de plată 0 Lei). Plățile efectuate nu conduc la o rambursare imediată a valorii totale a creditului, limita de credit acordată fiind în sistem revolving.

Valoarea indicelui de referință IRCC folosit este de 2,63% valabil la data de 1 Iulie 2019.

3. CREDITE DE CONSUM ÎN LEI GARANTATE CU IPOTECĂ – VISTA 4U

La Vista Bank, locuința ta poate deveni o garanție pentru obținerea unui credit de consum garantat cu ipotecă Vista 4U cu multiple avantaje:

 • comision de analiză dosar – 500 Lei
 • dobândă variabilă, calculată după formula IRCC + marjă fixă 4,5%;
 • comision anual de administrare a creditului de 0,10% calculat la soldul curent, plătibil anual;
 • taxă de evaluare a imobilului de minim 100 EUR + TVA (plătită în echivalent RON).

Exemplu de calcul DAE:

Pentru un credit în valoare de 210.000 Lei pe o durată de 5 ani, rata lunară va fi de 4.171,14 Lei, calculată la o dobândă variabilă de 7,13% p.a. (estimată folosind IRCC + Marjă Fixă 4,5%), dobânda anuala efectiva (DAE) va fi 7,94%. Valoarea totală plătibilă va fi de 253.190,97 Lei, iar costul total al creditului (include dobânda, comisionul de analiză dosar de 500 lei, comisionul anual de administrare credit de 0,1% calculat la soldul creditului, primele anuale de asigurare a imobilului de 305 Lei/an și taxa de evaluare a imobilului începând de la 80 Euro+TVA, în echivalent Lei) va fi de 43.190,97 Lei. Rambursare în rate egale lunare (anuităţi).

Obţinerea creditului conform clauzelor şi condiţiilor convenite este condiţionată de prezentarea unui raport de evaluare pentru bunul imobil finanţat şi de încheierea unei poliţe de asigurare împotriva tuturor riscurilor cu o valoare de minim 100% din valoarea evaluată a imobilului şi cesionarea drepturilor de despăgubire în favoarea Băncii.

Valoarea indicelui de referință IRCC folosit este de 2,63% valabil la data de 1 Iulie 2019.

Pentru exemplul de mai sus s-a considerat o valoare asigurată a imobilului ipotecat de 210.000 Lei. Costurile în echivalent Lei sunt estimate folosind un curs valutar mediu 1Eur = 4,76 Lei.

Posibilele fluctuaţii ale indicelui de referintă ar putea afecta suma care trebuie plătită de Dvs.

Fluctuatia veniturilor Dvs. poate conduce la afectarea posibilităţii de plată a ratelor la credit.

4. CREDITE PENTRU INVESTIȚII IMOBILIARE ÎN LEI – VISTA HOME

Vista Bank îți pune la dispoziție oferte convenabile pentru credite imobiliare, precum și consultanță de specialitate pe durată întregului proces de finanțare.

Tot ce îți mai rămâne de făcut este să îți găsești casa ideală.

Noi ne vom asigura că vei ieși oricum în câștig cu beneficiile creditului Vista Home:

 • 500 RON comision de analiză dosar (plătibil o singura data, când se acordă creditul);
 • dobândă variabilă după formula IRCC + marjă fixă 2,85%
 • comision anual de administrare a creditului de 200 Lei, plătibil anual;
 • taxă de evaluare a imobilului de minim 80 EUR + TVA (în echivalent RON).

Exemplu de calcul DAE:

Pentru un credit în valoare de 200.000 Lei pe o durată de 30 ani, rata lunară va fi de 1.133,07 Lei, calculată la o dobândă variabilă de 5,48% p.a. (estimată folosind IRCC + Marjă Fixă 2,85%), dobândă anuală efectivă (DAE): 6,08%. Valoarea totală plătibilă va fi de 426.654,82 Lei, iar costul total al creditului (care include dobânda, comisionul de analiză dosar de 500 Lei, comisionul anual de administrare credit de 200 Lei, primele anuale de asigurare a imobilului de 400 Lei/an începând din anul al doilea de creditare și taxa de evaluare a imobilului de 80 Euro+TVA, în echivalent Lei) va fi de 226.654,82 Lei. Rambursare în rate egale lunare (anuităţi).

Obținerea creditului conform clauzelor și condiţiilor convenite este condiţionată de încheierea unei poliţe de asigurare pentru garanţii (cu excepţia terenurilor) cu o valoare de minim 100% din valoarea evaluată a imobilului şi cesionarea drepturilor de despăgubire în favoarea Băncii.

Valoarea indicelui de referință IRCC folosit este de 2,63% valabil la data de 1 Iulie 2019.

Posibilele fluctuaţii ale indicelui de referintă ar putea afecta suma care trebuie plătită de Dvs.

Fluctuatia veniturilor Dvs. poate conduce la afectarea posibilităţii de plată a ratelor la credit.

Facilitățile de credit pot fi acordate angajaților numai în urma efectuării de către Bancă a unui scoring de credit, iar angajații trebuie să îndeplinească respectivele criterii de eligibilitate pentru a putea beneficia de credite, respectiv solicitările de credit fac obiectul unei analize finale de către Bancă, a aprobării de către autoritățile competente ale acesteia și a unei documentații mutual agreate.

Banca își rezervă dreptul de a modifica în orice moment prezenta Ofertă, dacă politica de creditare a Băncii sau condițiile de piață o impun.

3D Secure

Vista Bank (România) S.A. vă pune la dispoziţie în mod gratuit serviciul 3D Secure care vă dă posibilitatea să efectuaţi tranzacţii de comerţ electronic în condiţii de strictă securitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie documentul documentul Reguli şi condiţii de utilizare Verified by Visa (3D Secure).

Utilizarea serviciului 3D Secure:

 • Accesaţi site-ul de unde doriţi să achiziţionaţi bunuri sau servicii şi puneti produsele în coş;
 • Ȋn pagina de plată veţi introduce datele de securitate ale cardului (număr de card, cod CVV2, data de expirare);
 • Ȋn cazul în care site-ul foloseşte tehnologia 3D Secure veți fi redirecţionat către ecranul 3D Secure în care veţi introduce parola;
 • Parola va fi trimisă automat pe numarul dvs. de mobil înregistrat la Bancă. Ȋn cazul în care nu aţi actualizat numărul de telefon comunicat Băncii vă rugăm să vizitați orice sucursală Vista Bank pentru actualizarea datelor. Tranzacţia nu se poate efectua fără un numar de telefon mobil valid înregistrat la Bancă.
 • Verificaţi suma şi numele comerciantului şi introduceti parola primită prin SMS în câmpul “Parolă”. Se vor folosi litere mari sau mici asa cum apar în SMS.
 • Ȋn cazul în care nu aţi primit SMS-ul puteţi apăsa pe link-ul “Nu aţi primit sms-ul cu parola?” şi veți primi o nouă parolă. Ȋn acest caz vechea parolă nu mai poate fi utilizată.
 • Finalizarea tranzacţiei este confirmată de site.

O sigurantă mai mare

Deoarece scăpați de stresul de a pierde banii, iar dacă pierdeți cardul, îl puteți bloca imediat, apeland Serviciul Clienti la numerele de telefon care vă sunt puse la dispoziție:

de Luni pȃnă Vineri, în intervalul orar 9.00 a.m.-16.00 p.m.: +40.21.222.33.10

în afara intervalului menționat mai sus la numarul: +40.21.202.69.99

asistența în regim de urgența prin serviciul GCAS (Global Customer Assistance Services) al VISA la unul din numerele de telefon din lista furnizată de Bancă pe site și la sucursale.

Noua generație de carduri Vista Visa Electron încorporeaza cea mai recentă tehnologie "chip", ceea ce oferă mai multă siguranță tranzacțiilor Dumneavoastră, informațiile stocate în "chip" fiind protejate prin criptare.

De asemenea, cardurile Vista Visa Electron sunt supravegheate de un sistem de detectare a fraudei. Acest sistem de supraveghere și monitorizare a tranzacțiilor (atat cumpărături cȃt și retrageri de numerar) efectuate cu cardul, are scopul de a detecta tranzacțiile suspecte și de a limita cazurile de fraudă și a utilizării neautorizate a acestora.*

*Acest sistem însă, nu înlocuiește responsabilitatea Dumneavoastra în legatura cu păstrarea cardului de informare imediata a Băncii în cazul de pierdere/furt, depistarea unor tranzacții suspecte pe contul Dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii referitoare la documentele aplicaței, vă rugăm să contactați cea mai apropiată sucursală Vista Bank.

*Vista Bank (România) S.A. participă la Schema de Garantare a Fondului de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar din România, în conformitate cu dispozitiile legale în vigoare.

Pentru detalii suplimentare cu privire la Schema de Garantare, vă rugam consultați www.fgdb.ro

Prenume
Nume
Adresă de E-mail
Telefon
Localitate
Mesaj
Trimite
Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul între companii înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața afacerii tale. Pentru că atunci când împărțim același trecut, construim împreună oportunități viitoare. Cu noi, afacerea ta e întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank