Card Business de Debit
Card Business de Credit
Beneficii
3D Secure
Beneficii
Mai Multă siguranță
3D Secure

Cu cardul de debit Vista Business Debit Card, puteți să vă efectuați în siguranță toate cumpărăturile în România, în străinătate și pe internet.

Simțiți confortul și libertatea de mișcare în fiecare moment și oriunde v-ați afla. Singura condiție este existența unui sold suficient în contul Dumneavoastră curent.

Mai exact, folosirea cardului de debit Vista Business Debit Card, pentru cumpărături din magazinele care afișează sigla Visa Electron, vă asigură:

O mai mare ușurință:

Deoarece cu Vista Business Debit Card nu este nevoie să căutați vreun ATM înainte de a merge la cumpărături sau să vă întrebați dacă vă ajung banii pe care îi aveți la Dumneavoastră.

Procesul este simplu. Dați cardul de debit la casă la comerciant, introduceți Codul Personal de Identificare (PIN) și/sau semnați chitanța aferentă. Valoarea cumpărăturii pe care o efectuați vă va diminua soldul contului curent la care este atașat cardul.

O mai mare ușurință chiar și în străinătate:

Deoarece Vista Business Debit Card este acceptat în toată lumea unde este afișată sigla Visa Electron. Folosind cardul pentru cumpărături în străinătate uitați de schimbul valutar sau grija de numerar.

Un control mai bun al cheltuielilor Dumneavoastră:

Deoarece debitați contul curent cu suma exactă de care aveți nevoie în momentul tranzacției.

O siguranță mai mare:

Deoarece scăpați de stresul de a pierde banii, iar dacă pierdeti cardul, îl puteți anula imediat, apelând Serviciul Clienți la numerele de telefon care vă sunt puse la dispoziție:

 • de Luni până Vineri, în intervalul orar 9.00 a.m.-16.00 p.m.: +40.21.222.33.10
 • în afara intervalului menționat mai sus la numarul: +40.21.202.69.99
 • asistență în regim de urgenta prin serviciul GCAS (Global Customer Assistance Services) al VISA la unul din numerele de telefon din lista furnizată de Bancă pe site și la sucursale.

Noua generație de carduri Vista Business Debit Card încorporează cea mai recentă tehnologie "chip", ceea ce oferă mai multă siguranță tranzactiilor Dumneavoastră, informațiile stocate în "chip" fiind protejate prin criptare.

De asemenea, cardurile Vista Business Debit Card sunt supravegheate de un sistem de detectare a fraudei. Acest sistem de supraveghere și monitorizare a tranzacțiilor (atât cumpărături cât și retrageri de numerar) efectuate cu cardul, are scopul de a detecta tranzacțiile suspecte și de a limita cazurile de fraudă și a utilizării neautorizate a acestora.*.

* Acest sistem însă, nu înlocuiește responsabilitatea Dumneavoastră în legatură cu păstrarea cardului de informare imediată a Băncii în cazul de pierdere/furt, depistarea unor tranzacții suspecte pe contul Dumneavoastră.

* Vista Bank (România) S.A. participă la Schema de Garantare a Fondului de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar din România, în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

Pentru detalii suplimentare cu privire la Schema de Garantare, vă rugăm consultati www.fgdb.ro FATCA – CRS “Formular Autocertificare”

Vista Bank (România) S.A. vă pune la dispoziţie în mod gratuit serviciul 3D Secure care vă dă posibilitatea să efectuaţi tranzacţii de comerţ electronic în condiţii de strictă securitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie documentul Reguli şi condiţii de utilizare Verified by Visa (3D Secure)

Utilizarea serviciului 3D Secure:

 • Accesaţi site-ul de unde doriţi să achiziţionaţi bunuri sau servicii şi puneți produsele în coş;
 • Ȋn pagina de plată veţi introduce datele de securitate ale cardului (număr de card, cod CVV2, data de expirare);
 • Ȋn cazul în care site-ul foloseşte tehnologia 3D Secure veți fi redirecţionat către ecranul 3D Secure în care veţi introduce parola;
 • Parola va fi trimisă automat pe numarul dvs. de mobil înregistrat la Bancă. Ȋn cazul în care nu aţi actualizat numărul de telefon comunicat Băncii vă rugăm să vizitați orice sucursală Vista Bank pentru actualizarea datelor. Tranzacţia nu se poate efectua fără un numar de telefon mobil valid înregistrat la Bancă.
 • Verificaţi suma şi numele comerciantului şi introduceți parola primita prin SMS în câmpul “Parolă”. Se vor folosi litere mari sau mici asa cum apar în SMS.
 • Ȋn cazul în care nu aţi primit SMS-ul puteţi apăsa pe link-ul “Nu aţi primit sms-ul cu parola?” şi veți primi o nouă parolă. Ȋn acest caz vechea parolă nu mai poate fi utilizată.

Finalizarea tranzacţiei este confirmată de site.

Un Card Unic Pentru Clienti Unici

Cardurile au devenit parte indispensabilă a stilului de viață.

Simți confortul și libertatea de mișcare în fiecare moment și oriunde te-ai afla.

MODUL PERFECT DE A PLATI

Cu cardul de credit Vista Business Credit Card, emis sub sigla VISA, poți efectua în siguranță toate cumpărăturile tale în România, în străinătate și pe internet, folosind limita de credit acordată de către Bancă.

Vista Business Credit Card este un card embosat, ceea ce îl face acceptat oriunde în lume unde este afișată sigla Visa. Folosind cardul tău pentru cumpărături în străinătate, uiți de schimbul valutar sau grija de numerar.

BENEFICIILE CARDURILOR VISTA BANK

Vista Bank România îți oferă cardul de care ai nevoie. Beneficiile cardului de credit Vista Business Credit Card:

 • Un card de credit embosat emis în RON, ceea ce conferă mai multă siguranță în efectuarea tranzacțiilor
 • Poți rezerva în avans bilete de avion, camere la hotel, pachete de servicii turistice sau închiria mașini
 • Poți utiliza cardul pentru diferite cumpărături pe Internet, pentru cumpărături la comercianți sau pentru retrageri la ATM-uri; este flexibil, ușor de utilizat, disponibil Utilizatorilor autorizați să efectueze plați instantaneu, oriunde în lume.
 • Ai 0% comision pentru orice plată cu cardul la comercianți oriunde în lume.
 • Ai 0% dobânda pentru orice plată atât la comercianți, cât și la ATM oriunde în lume dacă rambursezi întreaga sumă utilizată până la data scadentă.
 • Vista Visa Business Credit Card poate fi utilizat pentru a satisface nevoile de finanțare pe termen scurt. El poate fi o sursă de finanțare fără dobândă pe termen scurt, dacă este utilizat eficient, întrucât Vista Visa Business Credit Card permite o perioadă de grație de până la 50 zile înainte de a începe calculul dobânzii datorate. Prin efectuarea achizitiilor în timpul alocat, cu atenție, acest lucru poate duce la aproape două luni de finanțare fără dobândă.
 • Vista Visa Business Credit Card se poate folosi și pentru finanțarea nevoilor pe termen lung prin alimentarea minimului de plată în valoare de 5% de la o lună la alta. în acest caz, cardul permite împrumutarea în limita liniei de credit acordată și rambursarea doar a minimului de plată lunar.
 • Poți schimba PIN-ul direct la ATM-urile Vista Bank România.
 • Pot fi emise carduri suplimentare dacă dorești să oferi membrilor companiei acces la linia de credit. Rata dobânzii: 19.18% p.a. (variabila ROBOR 3 Luni + Marjă Fixă 12.80%)

Exemplu de calcul:

Pentru un card de credit în valoare de 30.000 Lei, pe o durată de 1 an, dobânda este 19,18% p.a. (variabilă, estimată folosind ROBOR 3 luni valabil la 01.12.2010 + Marjă Fixă 12,80%), dobânda anuală efectivă (DAE): 20,96%. Valoarea totală platibilă va fi de 35.754 Lei, iar costul total de rambursat va fi de 5.754 Lei.

În cazul pierderii cardului, îl poți anula imediat, apelând Serviciul Clienți la numerele de telefon care îți sunt puse la dispoziție:

de Luni până Vineri, pentru intervalul orar 9.00 a.m. 16.00 p.m.: +40.21.222.33.10 în afara intervalului menționat mai sus la numarul: +40.21.202.69.99 asistența în regim de urgență prin serviciul GCAS (Global Customer Assistance Services) al VISA la unul din numerele de telefon din lista furnizată de Bancă pe site și la sucursale.

Noua generaţie de carduri Vista Business Credit Card încorporează cea mai recentă tehnologie "chip", ceea ce oferă mult mai multa siguranţă tranzacţiilor tale, informaţiile stocate în "chip" fiind protejate prin criptare.

De asemenea, cardurile Vista Business Credit Card sunt monitorizate de un sistem de detectare a fraudei. Acest sistem de supraveghere și monitorizare a tranzacțiilor (atât cumpărături cât și retrageri de numerar) efectuate cu cardul au scopul de a detecta tranzacții suspecte și pentru a limita cazurile de fraudă și a utilizării neautorizate a acestora.*

* Acest sistem însă, nu înlocuiește responsabilitatea ta în legătură cu păstrarea cardului și de informare imediata a Băncii în cazul de pierdere/furt, depistarea unor tranzacții suspecte pe contul tău.

Vista Bank (România) S.A. vă pune la dispoziţie în mod gratuit serviciul 3D Secure care vă dă posibilitatea să efectuaţi tranzacţii de comerţ electronic în condiţii de strictă securitate. Vă rugăm să citiţi cu atenţie documentul Reguli şi condiţii de utilizare Verified by Visa (3D Secure).

Utilizarea serviciului 3D Secure:

 • Accesaţi site-ul de unde doriţi să achiziţionaţi bunuri sau servicii şi puneți produsele în coş;
 • Ȋn pagina de plată veţi introduce datele de securitate ale cardului (număr de card, cod CVV2, data de expirare);
 • Ȋn cazul în care site-ul foloseşte tehnologia 3D Secure veți fi redirecţionat către ecranul 3D Secure în care veţi introduce parola;
 • Parola va fi trimisă automat pe numarul dvs. de mobil înregistrat la Bancă. Ȋn cazul în care nu aţi actualizat numărul de telefon comunicat Băncii vă rugăm să vizitați orice sucursală Vista Bank pentru actualizarea datelor. Tranzacţia nu se poate efectua fără un numar de telefon mobil valid înregistrat la Bancă.
 • Verificaţi suma şi numele comerciantului şi introduceți parola primită prin SMS în câmpul “Parolă”. Se vor folosi litere mari sau mici așa cum apar în SMS.
 • Ȋn cazul în care nu aţi primit SMS-ul puteţi apăsa pe link-ul “Nu aţi primit sms-ul cu parola?” şi veți primi o nouă parolă. Ȋn acest caz vechea parolă nu mai poate fi utilizată.

Finalizarea tranzacţiei este confirmată de site.

Prenume
Nume
Adresă de E-mail
Mesaj
Trimite
Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Mai mult decât e-Banking.
Soluții personalizate pentru nevoi de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul între companii înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața afacerii tale. Pentru că atunci când împărțim același trecut, construim împreună oportunități viitoare. Cu noi, afacerea ta e întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank