Conturi Curente

Vista Bank oferă soluṭii financiare create ṣi adaptate cerinṭelor companiei dumneavoastră.
Cu ajutorul produselor Vista Bank puteṭi administra eficient resursele financiare, având acces în orice moment la banii dumneavoastră folosind cardul Visa Business atașat.
Asigurăm transparență și securitatea tranzacțiilor, oferindu-vă serviciul alerte SMS pentru toate tranzacțiile efectuate prin intermediul cardurilor emise de Vista Bank.

Facilități oferite titularilor de cont

Prin contul curent deschis la Vista Bank se poate efectua o gamă variată de operațiuni bancare:

  • Depuneri ṣi retrageri de numerar în lei ṣi valută;
  • Plăṭi ṣi încasări în lei cu ordine de plată și instrumente de debit;
  • Operaṭiuni de schimb valutar;
  • Plați și încasări în valută;
  • Constituire și lichidare depozite;
  • Plăți salarii.

De acum, aveți la dispoziție Serviciul Plăți Instant în lei, ce asigură transferul banilor în mai puțin de 10 secunde între băncile înrolate în acest sistem, chiar și în afara orelor de program. O astfel de plată poate fi efectuată oricând (24/7/365), iar valoarea ei individuală se încadrează sub 50.000 de lei. Mai multe detalii aici.

Serviciul Alerte SMS Cont Curent

Prin Serviciul Alerte SMS Cont Curent sunteți informat prompt despre operațiunile și soldul conturilor dumneavoastră curente deschise la Vista Bank pentru care ați optat în prealabil să activați acest serviciu. Astfel, veți primi mesaje SMS în timp real pe telefonul mobil indicat de dumneavoastră atunci când:

  • Încasați bani în contul curent
  • Efectuați plăți intra sau interbancare prin Internet & Mobile Banking sau în unitățile Vista Bank
  • Retrageți sau depuneți numerar la casieriile Vista Bank
  • Faceți operațiuni de schimb valutar prin Internet & Mobile Banking sau în unitățile Vista Bank

Serviciul poate fi activat la cererea dumneavoastră și are comision de administrare de 5 Lei/lună sau echivalent în valută pentru un număr de maxim 25 de SMS-uri transmise într-o lună calendaristică, indiferent de numărul de conturi pentru care este activat serviciul. Dacă se depășește limita de 25 SMS-uri într-o lună calendaristică, costul pentru fiecare SMS suplimentar este 0,5 LEI sau echivalent în valută.

Deschiderea contului curent

Solicitarea deschiderii contului curent poate fi efectuată de către reprezentanţii legali sau persoanele desemnate de către aceştia să îi reprezinte în relaţia cu banca.

Deschiderea contului se efectuează în baza Cererii pentru Produse și Servicii Bancare împreună cu formularele aferente și cu documentaţia solicitată de bancă cu privire la înfiinţarea şi funcţionarea societăţii comerciale.

Vista Bank (România) S.A. participă la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare din România (FGDB), în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare. Astfel, în calitate de deponent Vista Bank, conturile și depozitele dumneavoastră constituite la Bancă sunt garantate, prin plata de compensaţii, în limita plafonului de 100.000 EUR, echivalent în LEI.

Puteți obține detalii suplimentare cu privire la Schema de Garantare accesând acest link, din orice unitate a băncii și de pe site-ul www.fgdb.ro

Veniturile generate de conturile curente sunt supuse legislaţiei fiscale în vigoare.

Dacă sunteți interesat(ă) de Conturi Curente, vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp:

Prenume
Nume
Adresă de E-mail
Telefon
Localitate
Alege sucursala
Mesaj

Completarea campurilor marcate cu * este obligatorie.

Trimite
Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger