Credite Cash
Credite Non-Cash

Descoperit de cont pentru activitatea curentă

Având în vedere dezvoltarea afacerii, ori de câte ori identificați o oportunitate în piață, banca noastră este gata să vă ofere un descoperit de cont pentru a acoperi cheltuielile neprevăzute în timp ce dumneavoastră vă puteți concentra asupra afacerii și pregătiți strategia pentru viitor.

Credite pentru mici investiții

Banca noastră finanțează proiecte mici de investiții, cum ar fi achizițiile de echipamente, sau extinderea și modernizarea celor deja existente. În acest fel, compania dumneavoastră poate profita de o decizie rapida, care va aduce profitabilitate mai mare afacerii pe care o aveți.

Credite pentru capital de lucru

Cu acest tip de credite, banca noastră finanțează cheltuielile zilnice ale societăților comerciale (salarii, facturi pentru energie, achiziții de materii prime, cheltuieli operaționale, etc.) acest lucru ducând la creșterea rentabilității partenerilor noștri și contribuie la maximizarea profitului.

Credit pe termen mediu sau lung

Banca finantează companiile oferind credite pe termen mediu sau lung care să acopere partea principală din costul total. Împrumuturile oferite de bancă vor fi rambursate conform cash-flow-ului prognozat. De asemenea, Vista Leasing vă poate oferi soluții de finanțare în vederea achizițiilor de echipamente.

Finanțari Imobiliare

Pe principiul că fiecare afacere are nevoie de un loc unde să se dezvolte, banca noastră consideră o oportunitate finanțarea proiectelor imobiliare bine localizate și cu un real potențial economic.

Finanțari Proiecte

Noi avem certitudinea că principalul motor de creștere al economiei constă în finanțarea proiectelor de dezvoltare și de aceea specialiștii băncii noastre sunt gata de a vă asista și finanța aceste obiective strategice. Totodată, vă invităm să beneficiați de experiența noastră acumulată în diverse sectoare de activitate, pentru a putea finaliza proiectele cu succes.

Dacă sunteți interesat(ă) de Credite Cash, vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp:

Oricând aveți nevoie să garantați unui partener sau să obțineți garanția unui comert de calitate, banca noastră vă oferă asistență, prin emiterea de Scrisori de Garanție către clienții sau furnizorii dumneavoastră.

Scrisori de Garanție - Principalele tipuri de Scrisori de Garanție sunt:

  • Garanții de participare la licitații
  • Garanții de plată
  • Garanții de bună execuție
  • Garanții de returnare avans (avans primit conform contract de execuție)
  • Garanții de acordare împrumut sau alte tipuri de scrisori, în funcție de nevoile companiior

Operațiuni Documentare - Principalele tipuri de operațiuni referitoare la acreditive (scrisori de credit) sunt:

  • Emiterea de acreditive irevocabile, disponibile cu plata la vedere sau la termen, cu acceptare directă sau prin negociere
  • Emiterea de acreditive irevocabile în cadrul unui plafon de credit acordat.
  • Scontări de acreditive de export.

Pentru alte informații, specialiștii noștri sunt gata să vă ofere asistența la cerere, în procesul de comerț.

Dacă sunteți interesat(ă) de Credite Non-Cash, vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta în cel mai scurt timp:

Prenume*
Nume*
Adresă de E-mail*
Telefon*
Localitate*
Alege sucursala*
Mesaj

Completarea campurilor marcate cu * este obligatorie.

Trimite
Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Testează noua generație de aplicații online - Vista Internet și Mobile Banking.
Soluții moderne pentru nevoile tale personale și de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul tău cu banca înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața ta și a afacerii tale. Să fim mai aproape, mai prompți, mai puternici. Să valorificăm experiența și parteneriatul nostru pentru a construi împreună oportunități viitoare. Cu noi, proiectele tale sunt întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank
#closer #faster #stronger