VISTA BANK (ROMÂNIA) S.A. deschide în favoarea clienților săi persoane juridice conturi de depozit la termen în moneda națională și în valută. Contul de depozit la termen se constituie în lei sau valută pe perioade determinate de:

  • 1 lună
  • 3 luni
  • 6 luni
  • 9 luni
  • 1 an

Rata dobânzii variază în funcție de suma și durata depozitului. În funcție de politica băncii, VISTA BANK (ROMÂNIA) S.A. poate oferi rate ale dobânzii negociate și scadente nespecifice.

* Vista Bank (România) S.A. participă la Schema de Garantare a Fondului de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar din România, în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

Pentru detalii suplimentare cu privire la Schema de Garantare, vă rugăm consultați www.fgdb.ro FATCA – CRS “Formular Autocertificare”

Prenume
Nume
Adresă de E-mail
Mesaj
Trimite
Când un business e activ 24 de ore pe zi. Chiar și în weekend.
Mai mult decât e-Banking.
Soluții personalizate pentru nevoi de business.
Mai multe
Asistență Clienți
Agenții noștri dedicați sunt disponibili oricând.
INTRĂ ÎN CONTACT
Deschide un Cont
Deschide-ți contul, și noi îți vom deschide lumea finanțelor.
Cont nou
Credit Ipotecar
O casă pentru familia ta.
CERE O OFERTĂ
Noi, Vista Bank, punem egal între interacțiunea umană și cea profesională. Dialogul între companii înseamnă, de fapt, dialog între oameni. În fiecare zi ne propunem să fim banca importantă din viața afacerii tale. Pentru că atunci când împărțim același trecut, construim împreună oportunități viitoare. Cu noi, afacerea ta e întotdeauna pe mâini bune.

Pentru că noi facem bankingul uman.

La dispoziția ta,

Vista Bank